söndag 27 januari 2013

what's cooking?

Mitt stickprojekt framskrider. Jag hinner minst halvvägs idag. Medan jag stickar kokar bönorna i köket och en film rullar i spelaren. Medan åren går. En stillsam film. Just en sådan jag själv skulle kunna skriva...

Jag blir lite hungrig. Tänker laga mig en god och inte minst ordentlig middag senare idag så jag tar några skedar bönor och lägger i en djup tallrik. Ringlar över lite olja, smaksatt med rostad vitlök. En liten nypa flingsalt som topping. Fullständigt ljuvligt.

Ute är det lite grådisigt och väderomslaget känns tydligt. Skönt att kura inne i värmen.

Jag tänker en del också. Inte på så allvarliga saker hela tiden. Trivsamheter mest. Jag tänker på en Resa. Och jag tänker på att jag kanske skulle avsluta mitt konto på gymmet och satsa på en riktigt bra utrustning för powerwalking istället. Snart är snö och halka ett minne blott. Och sedan kan jag cykla! Det är det roligaste.


Nu stickar jag vidare! Cheerio!

2 kommentarer:

SiS sa...

Tips! Jag köpte löpardobbar för en tid sedan, helt underbara att ha när det är halt och man är ute på långpromenad! Här är det inte längre "panchisvarning" att använda sådana..Bara en bra och billig försäkring mot att slå sig fördärvad :)

magda sa...

Pachisvarning är det icke! Det är... sunt förnuft! ;)