tisdag 14 december 2010

morronfnul

Jag har verkligen hamnat i en våg av läsning. Klippte Knausgård i helgen och igår blev det Katarina Wennstams Alfahannen. Läsning är underbart. Kanske har jag fel yrke ändå? Tänk att få arbeta som lektör...

Men ikväll hoppas jag det är något vettigt på teve så jag kan sitta i soffan, slökolla och samtidigt sticka klart mina projekt. De är inte julklappar, men eftersom jag stickar till ett par sötisar jag träffar vid jul tänkte jag överlämna grejerna då. Vi får väl se hur det går med den planen, när Shantaram kallar på mig.

Fortsatt långa dagar på jobbet. Tidiga morgnar (tidiga för att vara på en skola, that is) och sena eftermiddagar (fullt normalt på en skola...). Idag: morgonmöte med Östersjöprojektgruppen. Saker och ting måste styras upp så att det hela blir hanterligt och så att våra ungdomar trivs med det hela. Det är härligt med engagemang, men det får vara måtta på saker och ting (och oavsett vad en av våra lokaltidningar påstår har jag inte dementerat någonting alls... inte bekräftat något heller... och jag gillar inte när någon annan opåkallat gör sig till talesman för mig...).

Men än är det tid. Än hinner jag fylla upp muggen igen, med kaffe, och lyssna till läget i Italien inför det förestående valet, läget i Luton och samtal kring hur det funkar när företrädesvis unga män blir extremister och rentav terrorister.


Emmaboda 14 december, 2010

Inga kommentarer: