onsdag 24 april 2013

lyx!

Att komma hem och mötas i dörren av Johanna och så få nybryggt kaffe och macka och prat till det. Det är glassigt, det. Att hon dessutom lurade ut mig, tröttare än tröttast, på en skön promenad är schysst topping på den glassen!

På biblioteket ikväll var det föreläsning av Dick Harrison på temat "Robin Hood och andra sociala banditer" och vi pallrade oss dit för en smula allmänbildning. Det var fullsatt. Utsålt. Och han bjöd på en... show, snarare än en föreläsning. Spirituellt, medryckande och säkert ganska sant... ;)



Efter biblioteket styrde vi hemåt igen, i skymningen, och snodde ihop en god och lätt laxmiddag. Nu sitter vi här, med tända ljus, och bara lutar oss tillbaka och småpratar. Väntar på att maten ska bli klar. Sedan får det nog vara läggdags för mig. Inget sudd inatt, alltså.



4 kommentarer:

ANNA sa...

Trevligt med engagerade och engagernade föreläsare.

Men duuuu... damen som står till höger i bild, hon i rött... Jag har varit hos konstnären som gör de där damerna. Hon gör så hiiiilma fina saker. Kolla här http://www.demone.se/ Hon har en väldigt skön trädgård med. Det finns superhärliga bilder på såna där trädamer när de står grupperade och är på vernissage... man kan gå runt bland dem och de är så tydliga i sitt kropsspråk och det känns helt överjordiskt å man är sååå lien i jämförelse med de flesta av dem.

magda sa...

Har du? Läckert! Där stod en dam till, Svartklädd och försedd med röda horn, men bilden jag tog på henne blev inget vidare... Konstnärens namn noterade jag, men var finns hon?

ANNA sa...

Susanne Demåne finns i Blekinge, hon har tagit över en gammal skola där hon både bor och har atelje, visningar etc... Hon har trädgårdsvisnnigar och hästtjosangrejer ocskå.

magda sa...

Ah... när du säger det... kanske har jag varit där? Eller... tänkt åka dit. Det ringer en klocka någonstans!